diplomski rad
PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:043520

Duraj, Nebi
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Duraj, N. (2017). PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

Duraj, Nebi. "PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

Duraj, Nebi. "PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

Duraj, N. (2017). 'PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

Duraj N. PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

N. Duraj, "PROIZVODNJA KRASTAVCA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU „AGROBULI“ U ŠTIMJU", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:043520

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.