završni rad
Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:459774

Jagić, Sandi
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Jagić, S. (2017). Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

Jagić, Sandi. "Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

Jagić, Sandi. "Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

Jagić, S. (2017). 'Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

Jagić S. Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

S. Jagić, "Utjecaj različite vrste umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja kupusa i kelja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:459774

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.