završni rad
Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:728775

Plantić, Patricija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Plantić, P. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

Plantić, Patricija. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

Plantić, P. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

Plantić P. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

P. Plantić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja rajčice i paprike", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:728775

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.