završni rad
Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:264895

Kosić, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kosić, D. (2017). Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

Kosić, Domagoj. "Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

Kosić, Domagoj. "Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

Kosić, D. (2017). 'Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

Kosić D. Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

D. Kosić, "Utjecaj klimatskih pokazatelja na prinos plave šljive (Prunus domestica L.) na OPG-u Kosić", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:264895

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.