završni rad
Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, Irena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Išasegi, I. (2017). Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, Irena. "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, Irena. "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi, I. (2017). 'Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Išasegi I. Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

I. Išasegi, "Inovativnom tehnologijom do povećanja sadržaja selena i cinka u jajima kokoši hrvatice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:035488

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.