završni rad
Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:584299

Mandić, Goran
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Mehanizaciju

Citirajte ovaj rad

Mandić, G. (2017). Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

Mandić, G. (2017). 'Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

Mandić G. Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

G. Mandić, "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.