diplomski rad
STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2015. urn:nbn:hr:151:486926

Lacković, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Lacković, M. (2015). STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

Lacković, Marko. "STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

Lacković, Marko. "STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

Lacković, M. (2015). 'STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

Lacković M. STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

M. Lacković, "STAVOVI STUDENATA AGROEKONOMIKE O KVALITETI STUDIRANJA I PRIPREMLJENOSTI ZA TRŽIŠTE RADA", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:486926

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.