Gantner, V., Mijić, P., Baban, M., Škrtić, Z. i Turalija, A. (2015). The overall and fat composition of milk of various species. Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, 65. (4), 223-231. doi: 10.15567/mljekarstvo.2015.0401
Gantner, Vesna, et al. "The overall and fat composition of milk of various species." Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, vol. 65, br. 4, 2015, str. 223-231. https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2015.0401
Gantner, Vesna, Pero Mijić, Mirjana Baban, Zoran Škrtić i Alka Turalija. "The overall and fat composition of milk of various species." Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 65, br. 4 (2015): 223-231. https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2015.0401
Gantner, V., et al. (2015) 'The overall and fat composition of milk of various species', Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, 65(4), str. 223-231. doi: 10.15567/mljekarstvo.2015.0401
Gantner V, Mijić P, Baban M, Škrtić Z, Turalija A. The overall and fat composition of milk of various species. Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka [Internet]. 11.11.2015. [pristupljeno 13.10.2024.];65(4):223-231. doi: 10.15567/mljekarstvo.2015.0401
V. Gantner, P. Mijić, M. Baban, Z. Škrtić i A. Turalija, "The overall and fat composition of milk of various species", Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, vol. 65, br. 4, str. 223-231, Studeni 2015. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:615218. [Citirano: 13.10.2024.]