diplomski rad
Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:915004

Malovan, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja

Citirajte ovaj rad

Malovan, T. (2016). Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

Malovan, Tomislav. "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

Malovan, Tomislav. "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

Malovan, T. (2016). 'Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

Malovan T. Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

T. Malovan, "Alelopatski potencijal korovne vrste divlji sirak (Sorghum halepense (L.) pers.) na mrkvu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:915004

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.