diplomski rad
Prehrana, kultura, identitet
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2018. urn:nbn:hr:156:249793

Gašpić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kulturologiju

Citirajte ovaj rad

Gašpić, I. (2018). Prehrana, kultura, identitet (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

Gašpić, Ivan. "Prehrana, kultura, identitet." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

Gašpić, Ivan. "Prehrana, kultura, identitet." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

Gašpić, I. (2018). 'Prehrana, kultura, identitet', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

Gašpić I. Prehrana, kultura, identitet [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju; 2018 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

I. Gašpić, "Prehrana, kultura, identitet", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:249793

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.