završni rad
Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću

Martina Andrijević (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad

Andrijević, M. (2017). Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621

Andrijević, Martina. "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621

Andrijević, Martina. "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621

Andrijević, M. (2017). 'Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 15.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621

Andrijević M. Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2017 [pristupljeno 15.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621

M. Andrijević, "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621