prikaz prve stranice dokumenta Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:133:711108

Jović, Filip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek
Zavod za hidrotehniku i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Jović, F. (2024). Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

Jović, Filip. "Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

Jović, Filip. "Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

Jović, F. (2024). 'Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

Jović F. Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

F. Jović, "Analiza utjecaja hrapavosti na brzinu strujanja otvorenim koritima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:711108

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.