Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović
U: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398. urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, J., Pavlović, H., Pichler, A., Ivić, I., Soldo, T., Raguž, T. ... Svitlica, B. (2024). Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (str. 394-398). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, Josip, et al. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, str. 394-398. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, Josip, Hrvoje Pavlović, Anita Pichler, Ivana Ivić, Tomislav Soldo, Tomislav Raguž, Valentina Obradović i Brankica Svitlica. "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović." U Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 394-398. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Citirano 23.01.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
Mesić, J., et al. (2024) 'Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, str. 394-398. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 (Datum pristupa: 23.01.2025.)
Mesić J, Pavlović H, Pichler A, Ivić I, Soldo T, Raguž T, i sur.. Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Str. 394-398. [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125
J. Mesić, et al., "Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:467125 [Citirano: 23.01.2025.]