diplomski rad
Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.

Mila Lečić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za marketing
Citirajte ovaj rad...

Lečić, M. (2015). Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić, M. (2015). 'Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

Lečić M. Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2015 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210

M. Lečić, "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210