prikaz prve stranice dokumenta Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija  i određivanje HPLC metodom
Rad dostupan nakon 2025-10-09
završni rad
Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. urn:nbn:hr:181:332336

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Mihajlović, L. (2020). Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, L. (2020). 'Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović L. Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

L. Mihajlović, "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.