TY - THES ID - ptfos:979 TI - Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Karzalko, Sabina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:855 TI - Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Šilipetar, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:847 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:344 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:937 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti AU - Palameta, Anđelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:340 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:157 TI - Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike AU - Marjanović, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:155 TI - Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica AU - Tolić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1012 TI - Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Ljiljanić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:161 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja AU - Karimović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:171 TI - Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja AU - Žuljević, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:167 TI - Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Matić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:149 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice AU - Panzalović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:144 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:143 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:816 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Lijić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:38 TI - Koloidni fenomeni kod bistrenja vina AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:57 TI - Tanini u vinu AU - Jelenić, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:59 TI - Utjecaj vina na ljudsko zdravlje AU - Komušanac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:122 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:103 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane AU - Marković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:102 TI - Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja AU - Prce, Vjeran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:98 TI - Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:99 TI - Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:819 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve AU - Mikec, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:91 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:404 TI - Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom AU - Blažević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2098 TI - Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists AU - Altamirano-Fortoul, Rossana AU - Avdić, Gordan AU - Al-Dmoor, Hanee M. AU - Babić, Jurislav AU - Balaž, Davor AU - Balestra, Federica AU - Banjac, Vojislav AU - Banjari, Ines AU - Bartkiene, Elena AU - Beganović, I. AU - Bituh, Martina AU - Błaszczak, Wioletta AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Bosiljkov, Tomislav AU - Brnčić, Mladen AU - Budžaki, Sandra AU - Calviño, Adelina AU - Cizeikiene, Dalia AU - Colić Barić, Irena AU - Cvetković, Biljana AU - Čačić, Frane AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćatović, Adnan AU - Ćurić, Duška AU - Dapčević Hadnađev, Tamara AU - Demin, Mirjana AU - Dimić, Gordana AU - Divković, Ivana AU - Dokić, Ljubica AU - Drezner, Georg AU - Dujmić, Filip AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Dura, Angela. AU - Dvojković, Krešimir AU - Filipčev, Bojana AU - Fišteš, Aleksandar AU - Fontana, Vedrana AU - Gadanec, Martina AU - Garzón, Raquel AU - Gianotti, Andrea AU - Grbić, Jasna AU - Habschied, Kristina AU - Hassan, Chek Zaini AU - Horvat, Daniela AU - Hrušková, Marie AU - Ismail, S. AU - Jamal, A. F. AU - Jambrec, Dubravka AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Juodeikiene, Grazina AU - Jurković, Martina AU - Jurković, Zorica AU - Juul, Nils AU - Kal-Kausar, Mohd Amin AU - Karnaš, Maja AU - Keleković, Snježana AU - Kenjerić, Daniela AU - Keser, Irena AU - Klupsaite, Dovile AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kosović, Indira AU - Kovačević, Dragan AU - Kramarić, Matija AU - Krešić, Greta AU - Krstanović, Vinko AU - Krstonošić, Veljko AU - Kuleš, Anđa AU - Lončarević, Ivana AU - Lukinac, Jasmina AU - Lutrov, Kristina AU - Maksimović, Jovana AU - Mandić, Anamarija AU - Mandić, Milena Lela AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marijanović-Vincetić, Dubravka AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastilović, Jasna AU - Mehić, D. AU - Mesarić, Josip AU - Meuser, F. AU - Miličević, Dijana AU - Milovanović, Ivan AU - Mišan, Aleksandra AU - Moslavac, Tihomir AU - Mrduljaš, Nikolina AU - Nedeljković, Nataša AU - Nikolić, Ivana AU - Nježić, Zvonko AU - Nosić, Tonka AU - Novotni, Dubravka AU - Pajin, Biljana AU - Panjkota Krbavčić, Ines AU - Pestorić, Mladenka AU - Pichler, Anita AU - Pinnavaia, Gian Gaetano AU - Plavšić, Dragana AU - Pojić, Milica AU - Pozderović, Andrija AU - Psodorov, Dragan AU - Psodorov, Đorđe AU - Ramli, K. AU - Ranilović, Jasmina AU - Regušić, Lidija AU - Rosell, Cristina Molina AU - Rumbak, Ivana AU - Rumora Samarin, Ivana AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Selimović, Amel AU - Semaskiene, Roma AU - Slačanac, Vedran AU - Smerdel, Bojana AU - Sokolić-Mihalak, Darja AU - Sudar, Rezica AU - Suproniene, Skaidre AU - Suzila, I. AU - Šarić, Ljubiša AU - Šarkanj, Bojan AU - Šereš, Zita AU - Šimurina, Olivera AU - Šoronja Simović, Dragana AU - Šubarić, Drago AU - Šušnić, Saša AU - Švec, Ivan AU - Taneyo Saa, Danielle AU - Tišma, Marina AU - Torbica, Aleksandra AU - Ugarčić, Žaneta AU - Varga, Ana AU - Vidmantiene, Daiva. AU - Višekruna, I. AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukić, Milan AU - Zavariz de Miranda, Martha AU - Zmaić, Krunoslav AU - Živković, Jasmina AU - Žižić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:2141 TI - Influence of antioxidants addition on the oxidative stability of a mixture of sunflower and corn oils AU - Moslavac, Tihomir AU - Pozderović, Andrija AU - Pichler, Anita AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:690 TI - Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:692 TI - Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Besten, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:695 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa AU - Đurkan, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:720 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:719 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Vučić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:721 TI - Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja AU - Palac, Borka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:696 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom AU - Tomić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:722 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom AU - Smiljanić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:723 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Šutalo, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:226 TI - Specijalna vina, desertna vina, aromatizirana vina i likerska vina AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:699 TI - Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci AU - Pavasović, Željana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:219 TI - Minimalno procesirana hrana AU - Bušnja, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:728 TI - Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:703 TI - Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Tomičić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:709 TI - Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:361 TI - Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja AU - Vadas, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:820 TI - Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica AU - Drčec (udana Kralj), Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:718 TI - Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja AU - Tomić, Aleksandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:713 TI - Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:688 TI - Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Sović, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:291 TI - Proteini u vinu AU - Džolan, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:264 TI - Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina AU - Ćosić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:338 TI - Primjena ultrazvuka u procesiranju hrane AU - Agatić, Franc DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:339 TI - Vrste vina i kategorije kvalitete vina AU - Brkić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:744 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja AU - Drobac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:445 TI - Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja AU - Grgurovac, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:235 TI - Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem AU - Radiković, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:757 TI - Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:759 TI - Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima AU - Zagorščak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:312 TI - Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu AU - Martinov, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:769 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:282 TI - Vinogradarstvo i vinarstvo kroz povijest AU - Blažević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:275 TI - Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu AU - Kramarić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:775 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:788 TI - Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:889 TI - Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline AU - Pichler, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:483 TI - Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom AU - Gložinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:954 TI - Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze AU - Sikra, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:798 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova AU - Klenkar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:491 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja AU - Vuković, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:495 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida AU - Čović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:800 TI - Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina AU - Juričak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:497 TI - Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Đurkan, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:829 TI - Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka AU - Šupuković, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:402 TI - Minimalno procesirana hrana AU - Šarić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:387 TI - Filtracija piva AU - Marković, Branko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:352 TI - Tehnološki proces proizvodnje kupinovog vina AU - Opačić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:830 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa AU - Horvat (udano Pašić), Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:366 TI - Vinske sorte grožđa koje se uzgajaju u hrvatskim vinogorjima AU - Bošnjaković, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:372 TI - Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane AU - Ivanković, Ina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:831 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina AU - Volmut, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:423 TI - Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina AU - Nađ, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:591 TI - Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina AU - Vrdoljak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:811 TI - Netermički postupci konzerviranja hrane AU - Kvesić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:435 TI - Primjena membranskih procesa u tehnologiji vode AU - Tadić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:430 TI - Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode AU - Bilić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:428 TI - Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina AU - Rupčić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:625 TI - Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Dvoržak, Doroteja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:628 TI - Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda AU - Švenda, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2545 TI - Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji AU - Jurišić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2527 TI - Primjena membranskih procesa u vinarstvu AU - Krnjak, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2525 TI - Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja AU - Horvat, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -