TY - JOUR ID - pbf:3101 TI - Fermentative aroma compounds and sensory descriptors of traditional Croatian dessert wine Prošek from Plavac mali cv. AU - Budić-Leto, Irena AU - Zdunić, Goran AU - Banović, Mara AU - Kovačević Ganić, Karin AU - Tomić-Potrebuješ, Iva AU - Lovrić, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:908 TI - Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke AU - Babić, Jurislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:941 TI - Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda AU - Nedić Tiban, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2517 TI - Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin) AU - Krnić, Mirko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -