pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2716,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica","Biondić, Helena",,,,,,,, ptfos:2640,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica","Barić, Ivona",,,,,,,, ptfos:2630,thesis,"Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu","Horvat, Adriana",,,,,,,, ptfos:2487,thesis,"Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina","Šimić, Iva",,,,,,,, ptfos:2400,dissertation,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine","Puljić, Leona",,,,,,,, vup:2259,"journal article","The Influence of Fermenting Yeast on the Sensory Properties of Graševina Wine","Deak, Igor; Habschied, Kristina; Mesić, Josip; Babić, Jurislav; Kovačević, Dragan; Nedović, Viktor; Mastanjević, Krešimir",,,,,,,, ptfos:2296,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici","Glavina, Vedran",,,,,,,, ptfos:2182,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini","Markovčić, Mateo",,,,,,,, ptfos:2177,thesis,"EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina","Olujić, Karla",,,,,,,, ptfos:2120,thesis,"Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu","Nadaždi, Helena",,,,,,,, ptfos:1722,dissertation,"Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica","Perković, Irena",,,,,,,, ptfos:1331,thesis,"Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta)","Oršolić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1308,thesis,"Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke","Lukačić, Teo",,,,,,,, ptfos:1328,thesis,"Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem","Moretić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1318,thesis,"Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)","Šimunović, Roberto",,,,,,,, ptfos:1119,thesis,"Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja","Čeple, Dunja",,,,,,,, ptfos:1047,thesis,"Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke","Kušurin, Iva",,,,,,,, ptfos:1043,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke","Bušić, Nives",,,,,,,, ptfos:1051,thesis,"Kvarenje i greške pršuta","Kovačević, Vedrana",,,,,,,, ptfos:1063,thesis,"Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta","Radalj, Iva",,,,,,,, ptfos:176,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa","Vidaković, Kristina",,,,,,,, ptfos:178,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:137,thesis,"Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena","Došen, Marija",,,,,,,, ptfos:131,thesis,"Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena","Ćosić, Katarina",,,,,,,, ptfos:95,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena","Šakić, Ivan",,,,,,,, ptfos:2098,book,"Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists","Altamirano-Fortoul, Rossana; Avdić, Gordan; Al-Dmoor, Hanee M.; Babić, Jurislav; Balaž, Davor; Balestra, Federica; Banjac, Vojislav; Banjari, Ines; Bartkiene, Elena; Beganović, I.; Bituh, Martina; Błaszczak, Wioletta; Bodroža-Solarov, Marija; Bosiljkov, Tomislav; Brnčić, Mladen; Budžaki, Sandra; Calviño, Adelina; Cizeikiene, Dalia; Colić Barić, Irena; Cvetković, Biljana; Čačić, Frane; Čukelj, Nikolina; Ćatović, Adnan; Ćurić, Duška; Dapčević Hadnađev, Tamara; Demin, Mirjana; Dimić, Gordana; Divković, Ivana; Dokić, Ljubica; Drezner, Georg; Dujmić, Filip; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Dura, Angela.; Dvojković, Krešimir; Filipčev, Bojana; Fišteš, Aleksandar; Fontana, Vedrana; Gadanec, Martina; Garzón, Raquel; Gianotti, Andrea; Grbić, Jasna; Habschied, Kristina; Hassan, Chek Zaini; Horvat, Daniela; Hrušková, Marie; Ismail, S.; Jamal, A. F.; Jambrec, Dubravka; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Juodeikiene, Grazina; Jurković, Martina; Jurković, Zorica; Juul, Nils; Kal-Kausar, Mohd Amin; Karnaš, Maja; Keleković, Snježana; Kenjerić, Daniela; Keser, Irena; Klupsaite, Dovile; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Kovačević, Dragan; Kramarić, Matija; Krešić, Greta; Krstanović, Vinko; Krstonošić, Veljko; Kuleš, Anđa; Lončarević, Ivana; Lukinac, Jasmina; Lutrov, Kristina; Maksimović, Jovana; Mandić, Anamarija; Mandić, Milena Lela; Mankeviciene, Audrone; Marijanović-Vincetić, Dubravka; Mastanjević, Krešimir; Mastilović, Jasna; Mehić, D.; Mesarić, Josip; Meuser, F.; Miličević, Dijana; Milovanović, Ivan; Mišan, Aleksandra; Moslavac, Tihomir; Mrduljaš, Nikolina; Nedeljković, Nataša; Nikolić, Ivana; Nježić, Zvonko; Nosić, Tonka; Novotni, Dubravka; Pajin, Biljana; Panjkota Krbavčić, Ines; Pestorić, Mladenka; Pichler, Anita; Pinnavaia, Gian Gaetano; Plavšić, Dragana; Pojić, Milica; Pozderović, Andrija; Psodorov, Dragan; Psodorov, Đorđe; Ramli, K.; Ranilović, Jasmina; Regušić, Lidija; Rosell, Cristina Molina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Selimović, Amel; Semaskiene, Roma; Slačanac, Vedran; Smerdel, Bojana; Sokolić-Mihalak, Darja; Sudar, Rezica; Suproniene, Skaidre; Suzila, I.; Šarić, Ljubiša; Šarkanj, Bojan; Šereš, Zita; Šimurina, Olivera; Šoronja Simović, Dragana; Šubarić, Drago; Šušnić, Saša; Švec, Ivan; Taneyo Saa, Danielle; Tišma, Marina; Torbica, Aleksandra; Ugarčić, Žaneta; Varga, Ana; Vidmantiene, Daiva.; Višekruna, I.; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukić, Milan; Zavariz de Miranda, Martha; Zmaić, Krunoslav; Živković, Jasmina; Žižić, Vesna",,,,,,,, ptfos:2140,"conference paper","Use of maize, soy and rice breadcrumbs in the formulation of the gluten free meatballs","Mastanjević, Krešimir; Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, Anđa; Keleković, Snježana",,,,,,,, ptfos:223,thesis,"Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:884,dissertation,"Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena","Suman, Kristina",,,,,,,, ptfos:897,dissertation,"Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana","Perši, Nina",,,,,,,, ptfos:748,thesis,"Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice","Šimunić, Monika",,,,,,,, ptfos:767,thesis,"Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice","Delonga, Danijela",,,,,,,, ptfos:393,thesis,"Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje","Šimunić, Monika",,,,,,,, ptfos:917,dissertation,"Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa","Mastanjević, Krešimir",,,,,,,, ptfos:549,thesis,"Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu","Halt, Silvio",,,,,,,, ptfos:484,thesis,"Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru","Delonga, Danijela",,,,,,,, ptfos:472,thesis,"Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:620,thesis,"Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)","Jovanovac, Barbara",,,,,,,, ptfos:839,thesis,"Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije","Dmitrović (udano Bekeš), Tijana",,,,,,,,