master's thesis
Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, Mia
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Mihovilović, M. (2016). Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, M. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović M. Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

M. Mihovilović, "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Please login to the repository to save this object to your list.