professional thesis
The impact of pumpkin seed processing conditions on oil yield and oxidation stability

Tanja Mađarević Pavetić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Cite this document...

Mađarević Pavetić, T. (2015). Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, T. (2015). 'Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić T. Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2019 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

T. Mađarević Pavetić, "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023