master's thesis
Production of semi hard cheese at Berger husbandry in Varaždin

Natalia Berger (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology
Cite this document...

Berger, N. (2010). Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, N. (2010). 'Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger N. Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2019 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

N. Berger, "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536