master's thesis
Influence of preparation of fruit tea on phenol content and tea colour

Ivana Knežević (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Cite this document...

Knežević, I. (2011). Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, I. (2011). 'Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević I. Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

I. Knežević, "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704