master's thesis
Determination of amylolitic activity of wheat flour using micro visco amylograph

Josipa Ćakarun (2012)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology
Cite this document...

Ćakarun, J. (2012). Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, J. (2012). 'Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun J. Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2019 May 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

J. Ćakarun, "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941