master's thesis
Effect of Microvawe Heating on the Oxidative Stability of Hemp Oils

Ružica Vučić (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document...

Vučić, R. (2013). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, R. (2013). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić R. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2019 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

R. Vučić, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921