master's thesis
Change of Oxidation Stability of Vegetable Oils During Microwave Heating

Aleksandra Tomić (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document...

Tomić, A. (2013). Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, A. (2013). 'Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić A. Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2019 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

A. Tomić, "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051