master's thesis
Kinetics of convection drying and rehydration frozen sour cherries "Oblačinske"

Leonard Kirić (2009)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations
Cite this document...

Kirić, L. (2009). Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900

Kirić, Leonard. "Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900

Kirić, Leonard. "Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900

Kirić, L. (2009). 'Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900

Kirić L. Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2019 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900

L. Kirić, "Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:777900