master's thesis
Isolation and characterization of starch from different wheat varieties

Silvija Perak (2009)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document...

Perak, S. (2009). Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, S. (2009). 'Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak S. Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2019 February 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

S. Perak, "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558