master's thesis
Influence of starch modification with adipic acid/acetanhydride mixture on resistant starch content and stability of wheat starch

Slađana-Marija Lučić (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document

Lučić, S. M. (2010). Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099

Lučić, Slađana Marija. "Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099

Lučić, Slađana Marija. "Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099

Lučić, S. M. (2010). 'Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099

Lučić SM. Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2019 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099

S. M. Lučić, "Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:214099