master's thesis
Influence of process conditions of solid-liquid extraction on extractability of phenolic compounds from wheat flour with different mineral content

Josipa Šutak (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations
Cite this document...

Šutak, J. (2010). Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444

Šutak, Josipa. "Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444

Šutak, Josipa. "Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444

Šutak, J. (2010). 'Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444

Šutak J. Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2019 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444

J. Šutak, "Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237444