prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, Mihaela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Šajn, M. (2011). Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, Mihaela. "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, Mihaela. "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, M. (2011). 'Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn M. Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

M. Šajn, "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Please login to the repository to save this object to your list.