master's thesis
Antioxidant effect of natural extracts and synthetic compound on durability of dehydrated meat balls

Mihaela Šajn (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition
Cite this document...

Šajn, M. (2011). Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, Mihaela. "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, Mihaela. "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn, M. (2011). 'Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

Šajn M. Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 February 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629

M. Šajn, "Antioksidacijski utjecaj prirodnih ekstrakata i sintetskog preparata na trajnost dehidriranih mesnih okruglica", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201629