master's thesis
Optimization of different additives impact on inhibition of liquid sugar recrystallization

Marija Bertić (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document...

Bertić, M. (2011). Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, M. (2011). 'Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić M. Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

M. Bertić, "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260