master's thesis
Influence of maternal intake of nutrients on placental lead level

Mirja Pocrnić (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document...

Pocrnić, M. (2011). Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291

Pocrnić, Mirja. "Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291

Pocrnić, Mirja. "Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291

Pocrnić, M. (2011). 'Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 February 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291

Pocrnić M. Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 February 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291

M. Pocrnić, "Utjecaj majčinog unosa pojedinih nutrijenata na sadržaj olova u posteljici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006291