master's thesis
Characteristics of barley flour and apple pomace mixtures modified by extrusion

Ivana Jakobović (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document...

Jakobović, I. (2016). Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, I. (2016). 'Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović I. Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

I. Jakobović, "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339