prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Ćakarun, J. (2012). Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun, J. (2012). 'Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Ćakarun J. Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

J. Ćakarun, "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941

Please login to the repository to save this object to your list.