prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Bertić, M. (2011). Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, M. (2011). 'Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić M. Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

M. Bertić, "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Please login to the repository to save this object to your list.