master's thesis
Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:108578

Bošnjaković, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Bošnjaković, N. (2014). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

Bošnjaković, Nikolina. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

Bošnjaković, Nikolina. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

Bošnjaković, N. (2014). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

Bošnjaković N. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

N. Bošnjaković, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:108578

Please login to the repository to save this object to your list.