master's thesis
KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2016. urn:nbn:hr:151:194929

Previšić, Vlado
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Previšić, V. (2016). KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

Previšić, Vlado. "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

Previšić, V. (2016). 'KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

Previšić V. KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

V. Previšić, "KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:194929

Please login to the repository to save this object to your list.