undergraduate thesis
Bacteria most common causes of food spoilage plant and animal origin

Zvonimir Gregić (2014)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Cite this document...

Gregić, Z. (2014). BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440

Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440

Gregić, Zvonimir. "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440

Gregić, Z. (2014). 'BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 26 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440

Gregić Z. BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2014 [cited 2019 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440

Z. Gregić, "BAKTERIJE KAO NAJČEŠĆI UZROČNICI KVARENJA NAMIRNICA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:017440