master's thesis
Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:795046

Grubešić, Nikica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Grubešić, N. (2019). Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

Grubešić, Nikica. "Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

Grubešić, Nikica. "Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

Grubešić, N. (2019). 'Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

Grubešić N. Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

N. Grubešić, "Procjena pogodnosti tala za ratarsku proizvodnju na području općine Žepče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:795046

Please login to the repository to save this object to your list.