Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:013427
Biki, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Biki, I. (2018). Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, I. (2018). 'Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki I. Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2023 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
I. Biki, "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427