METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2016. urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Kurilj, M. (2016). METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, Matej. "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj, M. (2016). 'METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 30 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
Kurilj M. METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2023 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561
M. Kurilj, "METODE IZOLACIJE DNA ZA LJEKOVITO I AROMATIČNO BILJE", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:803561