UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Grbeša, D. (2017). UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, D. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 27 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša D. UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2023 March 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
D. Grbeša, "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644