UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Grbeša, D. (2017). UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, D. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša D. UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
D. Grbeša, "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644