Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Miljević, I. (2017). Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević, I. (2017). 'Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
Miljević I. Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2023 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496
I. Miljević, "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496