Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:629108
Kljajić, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Kljajić, J. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108
Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108
Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108
Kljajić, J. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 30 November 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108
Kljajić J. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2023 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108
J. Kljajić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108