Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Bioeconomics and Rural Development
Cite this document
Stanković, A. (2017). Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković, A. (2017). 'Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
Stanković A. Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2023 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625
A. Stanković, "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625