Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, Goran
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE
Cite this document
Mandić, G. (2017). Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, Goran. "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić, G. (2017). 'Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
Mandić G. Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“ [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2023 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299
G. Mandić, "Kvaliteta predsjetvene pripreme tla uporabom različitih tipova sjetvospremača na OPG-u „MANDIĆ“", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:584299