Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:413081
Jantoš, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of agroecology and Enviroment Protection
Cite this document
Jantoš, J. (2019). Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081
Jantoš, Josipa. "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081
Jantoš, Josipa. "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081
Jantoš, J. (2019). 'Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081
Jantoš J. Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081
J. Jantoš, "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081