master's thesis
UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:046935

Nikolić, Anto
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGRICULTURAL TECHNICS

Cite this document

Nikolić, A. (2017). UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

Nikolić, Anto. "UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

Nikolić, Anto. "UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

Nikolić, A. (2017). 'UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

Nikolić A. UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

A. Nikolić, "UTJECAJ BRZINE GIBANJA I AGROTEHNIČKIH PODLOGA NA PROIZVEDENU RAZINU VIBRACIJA KOJE UTJEČU NA TRUP RUKOVATELJA", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046935

Please login to the repository to save this object to your list.