master's thesis
Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. urn:nbn:hr:152:138453

Duvnjak, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek

Cite this document

Duvnjak, M. (2021). Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

Duvnjak, Marija. "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

Duvnjak, Marija. "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

Duvnjak, M. (2021). 'Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

Duvnjak M. Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2021 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

M. Duvnjak, "Aktivnost antioksidativnih enzima kod mladih zdravih ispitanika i kod kardiovaskularnih bolesnika koji konzumiraju obogaćena kokošja jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:138453

Please login to the repository to save this object to your list.