Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, Dora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Glavaš, D. (2022). Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, D. (2022). 'Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 20 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš D. Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2023 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
D. Glavaš, "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222